Lajme

 

 

 

Ministrja Denaj: Studentët ekselentë të Ekonomikut, kontigjent për punësim në MFE

 

15/10/2019


 

Zv.Ministri Haxhi: Buxheti vendor për vitin 2020 do të jetë 11.2% më i lartë se në vitin 2019

 

15/10/2019


 

Ministrja Denaj paraqet në komisionin e Ekonomisë dhe Financave Aktin Normativ Nr.2 të Buxhetit të vitit 2019

 

15/10/2019


 

Plani Operacional “Stop Informalitetit”, zv/min Haxhi: I rëndësishëm ndërgjegjësimi i tatimpaguesve për korrektësinë në deklarime

 

14/10/2019


 

Tetori gjerman-Ministrja Denaj: Mbështetja gjermane e rëndësishme në ekonomi dhe integrim

 

12/10/2019


 

Denaj: Zbatimi i reformave strukturore ka rritur aftësitë konkurruese në vend

 

11/10/2019


 

Konkurrueshmëria dhe Inovacioni diskutohen në Komitetin Sektorial të Monitorimit të IPAs

 

10/10/2019


 

Interpelanca për informalitetin, fjala e Ministres Anila Denaj në Kuvend

 

09/10/2019


 

Ministrja Denaj: Ulja e informalitetit, ndërgjegjësim i biznesit për pasqyra të shëndetshme financiare

 

08/10/2019


 

Stop Informaliteti, 587 subjekte janë konstatuar me shkelje, apel për respektimin e ligjit

 

07/10/2019


 

Përfundon kontrolli për regjimin automatik në të gjitha pikat e karburantit në vend

 

06/10/2019


 

Denaj në Këshillin e Investimeve: Konsolidim fiskal dhe politika sektoriale për një rritje ekonomike të qëndrueshme

 

04/10/2019


 

Vijojnë kontrollet në terren, prioritet zbatimi i sigurisë dhe shëndetit në punë për punëmarrësit

 

03/10/2019


  

Ministrja Denaj: Gjermania, 2 milionë euro për mbështetjen e negociatatave të anëtarësimit të Shqipërisë në BE në sektorin ekonomik

 

03/10/2019


 

Denaj paraqet projektligjet për projektin “Shtrati i Lumit Lana – Zhvillim Urban”, 2.4 milionë euro grant dhe 8 milionë euro kredi nga BEI

 

03/10/2019


 

Komiteti Kombëtar i Pagesave, Denaj: Fiskalizimi synon uljen e informalitetit në ekonomi

 

01/10/2019


 

Mbështetje për negociatat, ratifikohet marrëveshja mes Shqipërisë dhe Gjermanisë për bashkëpunim teknik

 

01/10/2019


 

Zv.Ministrja Ikonomi prezanton në komisionet parlamentare dy projektligje për zhvillimin urban të kryeqytetit

 

01/10/2019


  

Denaj: Vlerësim performancës së institucioneve për kontrollin e brendshëm financiar publik

 

30/09/2019 


 

Denaj në Grupin e Menaxhimit të Politikave të Integruara: Politika qeverisëse për nxitjen e punësimit, formimit profesional dhe reduktimin e varfërisë

 

27/09/2019


 

Doganat bllokojnë 1.6 milion litra gaz, detyrimi i papaguar 38 milion lekë

 

27/09/2019


 

Ministrja Denaj: Të rrisim bashkëpunimin mes MFE dhe Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë

 

26/09/2019


 

Qeveria Gjermane mbështet Shqipërinë për zhvillimin ekonomik dhe integrimin në BE

 

25/09/2019


 

Denaj viziton bizneset e dëmtuara nga tërmeti në Durrës

 

25/09/2019


 

Zv.Ministri Luçi: Vijojmë konsolidimin fiskal dhe financiar të pushtetit vendor

 

24/09/2019


 

Ministrja Denaj: Prioritet siguria e qytetarëve, kontroll i sigurimit teknik të ashensorëve

 

24/09/2019


 

Task Forcë për të asistuar bizneset e prekura nga tërmeti

 

23/09/2019


 

23 Shtatori – ditë pushimi për nxënësit e arsimit profesional në qarqet Tiranë, Durrës dhe Elbasan

 

23/09/2019


 

Denaj: Fondi i Emergjencave i paprekur, gati të alokojmë fonde shtesë në varësi të nevojave që do të lindin pas verifikimeve

 

22/09/2019


 

Situata pas termetit, mblidhet Grupi i Punës në MFE

 

22/09/2019


 

Ministrja Denaj, vizitë në kompaninë fasone: Vijojmë me përmbushjen e detyrimit për rimbursimin e TVSH në kohë dhe pa vonesa

 

20/09/2019


 

Ministrja Denaj paraqet marrëveshjen me BB për projektin e Lehtësimit të Tregtisë dhe Transportit në Ballkanin Perëndimor

 

19/09/2019

 

 
 
 
 

 

Sunday the 22nd. Adresa: Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Blv Dëshmorët e Kombit Nr 3 e-Mail: sekretaria@amlf.gov.al; Web: www.amlf.gov.al
Joomla 2.5 template by 888Poker